Skip to main content

Trunkrs bezorgt vanaf vandaag ook in België met same day en next day delivery. Trunkrs is hiermee de eerste verzendspecialist die ook in België same day delivery aanbiedt. Deze internationalisering van het bezorgnetwerk stelt Nederlandse webshops in staat om de levertijd voor Belgische klanten met één tot drie dagen in te korten. Dit biedt Nederlandse e-commerce ondernemers kansen om zich steviger te profileren op de snelgroeiende Belgische e-commercemarkt.  

Nederlandse webshops zijn ongekend populair bij de zuiderburen. Uit onderzoek van onderzoeksbureau Ipsos blijkt dat 87% van de Belgische consumenten graag shopt bij een Nederlandse webshop. Bart Nieuwenhuis van Lampgigant herkent zich in dit beeld: “België is voor ons zeker een interessante groeimarkt. We merken dat de vraag naar designverlichting groeit en dat snelle levering bij onze zuiderburen cruciaal is. Door samen te werken met Trunkrs kunnen we nu altijd binnen 24 uur leveren in Nederland en België. Dit is zeker een katalysator om de Belgische markt verder te veroveren.”

Optimale bezorgervaring

Het same day delivery concept van Trunkrs staat voor snelle bezorging op maat en dat sluit naadloos aan bij de behoefte van de Belgische e-commerce markt. Uit onderzoek blijkt dat onze zuiderburen veel waarde hechten aan de bezorgervaring. Zo wil 93% zelf bezorgvoorkeuren kunnen instellen. Jan Wijn, CEO Trunkrs: “Bij Trunkrs zetten wij altijd de consument centraal. Alles draait om een optimale bezorgervaring. Wij zien dat deze combinatie van snel bezorgen met maximale regie voor de ontvanger niet alleen succesvol is in Nederland, maar ook naadloos aansluit bij de behoefte van de Belgische consument. Daarom breiden wij onze dienstverlening graag uit naar België. Zo creëren we, samen met Nederlandse webshops in voor hen relevante gebieden, een snelle en betrouwbare bezorgervaring.”

Over Trunkrs:

Trunkrs is een aanbieder van same day en next day bezorgservice. Met Trunkrs wilden de oprichters de pakketbezorging in Nederland klantvriendelijker en duurzamer maken. Ze zagen dat er weinig aandacht was voor de wensen van de ontvanger in het bezorgproces, terwijl de bezorging een bepalend moment is in de customer journey van online bezorgen. Dit is namelijk het eerste fysieke contactmoment van de klant met de webshop. Ook zagen ze dat webshoppersoneel leed onder het toenemende nachtwerk door de groeiende vraag naar next day delivery. Trunkrs loste dit op door de ochtend ná de bestelling pas op te halen, zodat de bestellingen in de ochtend kunnen worden ingepakt. Trunkrs maakte bezorging sneller, flexibeler, betrouwbaarder, vriendelijker en duurzamer. Hiermee bleken ze voor honderden webshops en duizenden consumenten de pijnpunten in bezorgland aan te pakken. Sinds de oprichting in 2015 is het bedrijf hard gegroeid. In 2019 groeide Trunkrs met vijfhonderd procent en in 2020 zetten ze deze steile groei door. Komend jaar wordt deze groei doorgezet in Nederland en ook daarbuiten.

Direct aan de slag?

We kunnen ons voorstellen dat je enthousiast bent geworden over het verzenden naar België (Vlaanderen) met Trunkrs. Neem contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de same en next day delivery mogelijkheden van Trunkrs.